Welkom

Over InnoZence

Nieuwkomer op de sieradenmarkt Dick Zwennes kenmerkt zich met zijn merk InnoZence door de zeer uiteenlopende keuzes aan kwaliteitssieraden. Deze zijn opvallend, maar vooral luxe. In het omvangrijke assortiment van InnoZence is er voor ieder wat wils! De gedachte achter dit merk is vrij simpel:

 “Je ziet bepaalde dingen en vraagt je af: 'Waarom?' InnoZence droomt dingen die er nooit geweest zijn en zegt: 'Waarom niet?

Anno 2012 is het in gedachten allemaal van start gegaan voor Dick. “Met InnoZence wilde ik een verfrissende, maar vooral kwalitatieve selectie aan luxe sieraden aan de man (of vrouw) brengen.” De reden achter deze onderneming is het geringe, saaie en vooral eentonige sieradenassortiment in meeste Nederlandse bijouterieën; de uitdaging is om daar verandering in te brengen en daar ga ik voor zorgen!”

“Only the best will have to do.”

Dit kan terug gezien worden in ieder aspect van een InnoZence-sieraad. Vanaf het begin is het dusdanig aangepakt dat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is. De sieraden worden allen met de hand vervaardigd van zeer hoogwaardige materialen; geen massaproductie dus! Bij ieder aspect van alle sieraden wordt net zoveel aandacht aan besteed. Deze worden ontworpen en vervaardigd door InnoZence in eigen Atelier. Leer en in zilver vergulde studs van hoogwaardige kwaliteit dienen als uitgangspunt voor de trendy ontwerpen. Verder zorgen toevoegingen zoals Swarovski Elements, half edelstenen cabochons voor die extra unieke uitstraling. Met het oog op exclusiviteit worden alle ontwerpen in zeer gelimiteerde oplages verkrijgbaar gemaakt. Van sommige ontwerpen zijn er zelfs slechts één van vervaardigd; u kunt er altijd van uit gaan dat u uw InnoZence sieraad niet of nauwelijks ergens anders zal tegenkomen.

Met de stad Delft als thuisbasis in Holland, kan Delfts blauw niet zomaar vergeten worden in de collectie van InnoZence. Hedendaags Delft laat nog weinig zien van hetgeen wat haar zo immens populair heeft gemaakt. Als goedkoper alternatief voor het dure blauw-witte Chinees porselein in de 16e eeuw, maakte Delfts blauw binnen korte tijd een enorme bloeiperiode. Tegenwoordig is er nog maar één fabriek in Delft. Met de ‘Delfts Blauw Lijn’ moet de authentieke Delftse faience de nodige, welverdiende aandacht krijgen. Deze maakt deel uit van de Innozence Dutch Edition.

Net zoals met de ode aan het thuisfront, is InnoZence continu op zoek naar nieuwere, exotische materialen om unieke creaties op de altijd veranderende markt te zetten. Iedereen kan leer kopen en opleuken, alleen InnoZence vindt de juiste balans en maakt er echt iets unieks van! Houd daarom de site regelmatig in de gaten voor nieuwe ontwerpen. De accessoirelijn wordt ook regelmatig verbreed, zodat het totaalpakket altijd gecompleteerd wordt. InnoZence gelooft niet in ordinair. Staat er niets tussen dat u aanspreekt, aarzel niet om contact op te nemen. Samen wordt er dan gekeken naar de talloze mogelijkheden om voor u net dat perfect passend, maar vooral exclusieve sieraad te ontwerpen.

InnoZence 2012